BURHONIDDIN AN-NASAFIYNING PEDAGOGIK TA’LIMDA DIDAKTIK G‘OYALARINI METODIK TIZIMLASHTIRISH. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: O‘rta asrlarning atoqli islom olimi, ma’rifatparvari Burhoniddin an-Nasafiy “Ulug‘langan axloq” asarida chuqur didaktik g‘oyalarni bayon etgan. Ushbu maqolada an-Nasafiyning pedagogik tushunchalarini zamonaviy ta’lim sharoitlarida metodik tizimlashtirish yoritilgan. Uning ta'limotlari va ularning pedagogik amaliyotda qo'llanilishini tahlil qilib, ushbu maqola uning g'oyalarini zamonaviy ta'lim tizimlariga integratsiyalashuvining dolzarbligi va potentsial ta'sirini ko'rsatishga qaratilgan.