PROFILAKTIK ISHLARNI TASHKIL ETISHDA PSIXOLOGIK BILIMLARDAN FOYDALANISH ZARURATI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada profilaktik ishlarni tashkil etishda psixologik bilimlardan foydalanish zarurati haqida ko’plab masalalar yuzasidan tushunchalar berilgan.