ҲУҚУҚИЙ МАДАНИЯТ ЭЛЕМЕНТЛАРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация:Ҳуқуқий маданият фақат ёзма қонунлар ва суд қарорлари ҳақида эмас,балки қонун билан боғлиқ норасмий амалиётлар, анъаналар ва эътиқодларни ўз ичига олади.