TABIIY FANLARDA AMALIY MASHG'ULOTLARNI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY USULLARI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola tabiiy fanlarda amaliy mashg‘ulotlarni tashkil etishning zamonaviy usullarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tabiiy fanlar, biologiya, kimyo, fizika va geologiya kabi sohalarni o‘z ichiga oladi va o‘quvchilarga atrof-muhitni tushunish, ilmiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. Maqolada laboratoriya ishlarining ahamiyati, interaktiv o‘qitish usullari, tashqi o‘quv muassasalari, zamonaviy texnologiyalar va loyihalarga asoslangan o‘qitish kabi zamonaviy usullar ko‘rib chiqiladi.