“YАSHIL IQTISОDIYОT” TАMОYILLАRINI KENG JОRIY ETISH АSОSIDА KОRХОNАLАRNI BАRQАRОR RIVОJLАNTIRISH YО‘LLАRI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anatatsiya: Maqolada korxonalarni barqaror rivojlantirishning mohiyati va mamlakat iqtisodiyotidagi ahamiyati o‘rganilib, muayyan tizimga keltirilgan; Korxonalarni barqaror rivojlantirishda “Yashil iqtisodiyot”ning ahamiyati va tashkiliy-institutsional asoslari bo‘yicha xulosa va tavsiyalar ishlab chiqilgan; “Yashil iqtisodiyot” tamoyillarini keng joriy etish asosida korxonalarni barqaror rivojlantirish bo‘yicha xulosa va tavsiyalar ishlab chiqilgan.