ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALAR NUTQINI SHAKLLANGANLIK HOLATINI EKSPERIMENTAL O‘RGANISH METODIKASI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bo’lgan bolalar nutqini shakillanganlik holatini o’rganish mazmuni yoritiladi