ЁШЛАР ОРАСИДА ИНТЕРНЕТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ОРҚАЛИ РАДИКАЛИЗМ ҲАМДА АҚИДАПАРАСТЛИК РУҲИДАГИ ҒОЯЛАР ТАРҚАЛИШИНИНГ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация. Мақолада ёшлар орасида интернет технологиялари орқали радикализм ва ақидапарастлик руҳидаги ғоялар тарқалишининг тенденциялари, ёшларни ватанпарварлик ғоялари руҳида тарбиялашнинг зарурати, ёшлар дунёқарашининг шаклланиши ва ўзига ҳослиги, ватанпарварликнинг қадрият сифатида инсон тақдирига таъсири, бу борада илғор хорижий давлатлар тажрибаси, замонавий ёндашув ва қарашларнинг асосий жиҳатлари таҳлил қилинган.