ЭЛЕКТРОН ТИЖОРАТДА РАҚОБАТНИНГ ШАКЛЛАНИШИ. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Ушбу тезисда электрон тижоратни рақобатни ривожлантиришдаги ўрни, шунингдек, унинг таҳлили ёритилган.