MATEMATIKA FANIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi vaqtda ta’lim jarayonida o’qitishning zamonaviy metodlari keng qo’llanilmoqda. Interfaol ta’lim metodlarining turlari ko’p bo’lib, har biridan o’z o’rnida foydalanilsa yuqori samara beradi.Interfaol metodlarning afzalligi talaba yoshlarni mustaqil fikrlashga,o’z fikrini erkin bayon etishga o’rgatadi.Ushbu maqolada interfaol metodlar, ularning turlari, interfaol metodlarning maqsadi va foydali jihatlari qisqacha keltirilgan.