RAHBAR XODIMLARNING BOSHQARUV NAZARYASIDA TUTGAN RULI VA AHAMIYATI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Mamlakatimiz rivojida rahbar xodimlarning oʻrni beqiyos. Rahbar asli qanday boʻlishi kerak unda qanday sifatlar boʻlishi juda muhimligini koʻrib chiqamiz. Kimlar rahbar boʻla oladi? Mamlakatimizda rahbar xodimlar tarbiyalash maqsadida bir qancha chora tadbirlar amalga oshirilayotganligi bunda yurtboshimizning say- harakatlarini koʻrishimiz mumkin. Bundan tashqari hozirda rahbar xodimlar ish faoliyatidagi kamchiliklar va ularga yechim haqida ham toʻxtalib oʻtilgan.