BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MAS’ULIYAT HISSINI SHAKLLANTIRISH JARAYONI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda mamlakatimizda ta’lim xizmatlari, uning rivojlanish qolaversa, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida mas’uliyat hissini shakllantirish jarayoni muallif tomonidan keng yoritib berilgan hamda taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.