BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA SAVOD O‘RGATISH DARSLARIDA KO‘RGAZMALI VOSITALARNI O‘RNI VA AHAMIYATI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga savod o‘rgatishda ko‘rgazmali vositalardan foydalanish va uning ahamiyati haqida fikr bildirilgan.