YOSH AVLODNI MUSIQAIY TARBIYA ASOSIDA SHAKLLANTIRISH (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: maqolada yosh avlodni bolalik davridanoq musiqiy bilim bilan tanishtirish va shu orqali uning estetik didni oshirish haqida so‘z yuritiladi. Yoshlarni jismonan sog’lom, ma’nan yetuk bo‘lib yetishishida, musiqa, xalq o‘yinlarining o‘rni xususida fikrlar bildirilgan. Bolaning intelektual salohiyatini oshirishdagi musiqaning ahamiyati haqida bayon qilingan.