(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада моҳир, етакчи педагог даражасини эгаллаш, ўқитувчиларнинг билим салоҳиятлари, ўз-ўзини тарбиялаш усуллари ҳамда бўлажак ўқитувчиларни тайёрлашда уларнинг тутган роли, мустақил таълимни ташкил этишда уларнинг аҳамияти ёритиб берилган.