(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннатация. Ушбу мақолада ахборот-таълим муҳитида ўқувчи-ёшларни рақамли ахборотлардан кераклиларини ажратиб олиш,таҳлил қилиш, таълим жараёнида улардан самарали фойдаланиш усуллари ёритиб берилган.