(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada professional ta’lim tizimini raqamlashtirishning ta’lim sifatini oshirishdagi roli tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar va platformalarning o‘quv jarayoniga ta’siri, ularning o‘qitish metodologiyalarini rivojlantirishga, o‘quvchilarning bilim olish jarayonini yengillashtirishga va natijalarni kuzatishga qanday hissa qo‘shayotgani yoritiladi. Shuningdek, raqamlashtirish jarayonida yuzaga keladigan muammo va omillar ko‘rib chiqiladi.