(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотасия: Ушбу мақолада шахс эътиқодини шакллантиришнинг назарий-методик асослари ижтимоий-педагогик муаммо сифатида алоҳида ёритилган.