(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada shaxs ma’naviy madaniyatini shakllantirishda milliy va diniy qadriyatlar va urf odatlarning uyg‘unligi masalalari alohida yoritilgan.