(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Loyiha tahlilini samarali amalga oshirish, bugungi kunda barcha sohada loyihalarning muvaffaqiyatli amalga oshirilishi uchun muhim jarayonlardan biri hisoblanadi. Ushbu tezisda loyiha natijalarini yaxshilaydigan muhim strategiyalar, vositalar va xatti-harakatlarga urg‘u berib, loyiha tahlilini boshqarish samaradorligini oshirish usullarini o‘rganiladi. Belgilangan yondashuvlar va ularning qo‘llanilishini ko‘rib chiqish orqali ushbu tadqiqot loyiha menejerlari uchun tahlil jarayonlarini yaxshilash va optimal natijalarga erishish uchun keng qamrovli asos yaratishga hizmat qiladi.