(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada Mirzo Bedilning ijtimoiy-axloqiy qarashlari o‘rganilgan. Uning asarlarida inson, jamiyat va axloqiy tamoyillar haqida ilgari surilgan fikrlar tahlil qilinadi. Mirzo Bedil ijodida insoniyatning ruhiy kamoloti, odob-axloq qoidalari va ularning jamiyatdagi ahamiyati muhim o‘rin tutadi. Shuningdek, uning axloqiy nazariyalari va falsafiy qarashlari orqali o‘z zamonasi va kelajak avlodlarga qanday xabarlar qoldirgani yoritiladi.