(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Ishning maqsadi: YUNESKO madaniy merosni saqlash va rivojlantirishda muhim rol o'ynaydi. Ushbu ishning maqsadi YUNESKOning madaniy merosni himoya qilishdagi faoliyatlarini o'rganish va ularning ahamiyatini aniqlashdir