(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аnnotаtsiyа. Mazkur maqolada Tursiton hududida tashkil etilgan kutubxonalarda sharqshunos olimlarning fikrlarini ifodalaydi, shu bilan birga sharqshunos olimlar Turkiston kutubxonalariga o’zlari yozgan adabiyotlar yuzasidan ham atroflicha tahlil etilgan.