(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yangi O'zbekistonning iqtisodiy rivojlanishi sharoitida mehnat samaradorligi tushunchasi ko'rib chiqilgan. U turli sohalarda mehnatdan foydalanish samaradorligini baholash uchun turli ko'rsatkichlarni tahlil qiladi. Tadqiqot takomillashtirish yo'nalishlarini aniqlash va barqaror iqtisodiy o'sishni qo'llab-quvvatlash uchun mehnat samaradorligini oshirish bo'yicha tavsiyalar berishga qaratilgan.