(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Anotatsiya. Ushbu maqolada rangli asfalt-beton qoplamalari va rangli asfalt-beton uchun bog’lovchini modifikatsiyalashda qo’llaniladigan polimerlar haqida ma’lumot berilgan.