(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Oʻzbekiston mustaqillikka erishganidan soʻng YUNISEFga aʼzo boʻldi va u bilan hamkorlik aloqalarini yoʻlga qoʻygan. YUNISEF Oʻzbekistonda bolalar va ularning oilalari hayotini yaxshilash boʻyicha bir qator ishlarni amalga oshirmoqda.