(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bola huquqlarini himoya qilishning Amerika va Afrika tizimlari haqida soʻz boradi. Bu ikki tizim mintaqada bola huquqlari sohasidagi muammolarni hal qilishda muhim rol oʻynamoqda.