(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolaning siyosiy huquqlari va ularni amalga oshirish asoslari haqida soʻz boradi.Bolalar siyosiy huquqlardan oʻzlari, ota-onalari yoki qonuniy vakillari yordamida foydalanishlari mumkin.Bu haqda qonunchilikda batafsil koʻrsatib oʻtilgan.