(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bank samaradorligi va uni baholashda indikatirlarni takomillashtirish borasida fikr va mulohazalar keltirilgan.