(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Мақолада муаллиф Хива хонлиги ҳунармандчилигида ҳунармандлар рисолаларининг ўрни, мавқеи ва тарбиявий аҳамияти ҳақида маълумотлар беради.