(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talaba-yoshlarda estetik didni shakllantirish va rivojlantirishdagi tasviriy san’atning o‘rni va o‘sib kelayotgan yosh avlodga estetik tarbiya berishning muhimligi haqida fikrlar yurtilgan.