(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Тарихимиз ва бетакрор маданиятимиз хазинасини ўзида сақловчи илмий-маърифий муассаса – музейдир. У тарихий, моддий ва маънавий ёдгорликларни тўплаш, сақлаш, ўрганиш ва тарғиб қилиш каби функцияларни бажаради. Мақолада Россия музей фондларида тўпланган ва сақлаб келинаётган Бухоро либослари ва уларнинг тарихни ўрганишдаги аҳамияти ёритилган.