(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi fuqarolarining ijtimoiy, siyosiy va iqtisodiy huquqlari hamda manfaatlari keng va batafsil yoritiladi. Maqolada O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining tegishli moddalari asosida fuqarolarning asosiy huquq va erkinliklari, shuningdek, ularning manfaatlarini himoya qilish usullari haqida batafsil ma'lumot beriladi. Ushbu maqola ijtimoiy-siyosiy va iqtisodiy huquqlarning mohiyati va ahamiyatini ochib berishga qaratilgan.