(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Kiberxavfsizlik bugungi kunda eng dolzarb masalalardan biriga aylangan. Shaxsiy ma'lumotlarning himoyasi nafaqat individual, balki korporativ va davlat darajasida ham muhimdir. Ushbu maqolada kiberxavfsizlikning ahamiyati, hozirgi kunda uchraydigan asosiy tahdidlar, shuningdek, shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish uchun samarali choralar haqida batafsil ma'lumot beriladi.