(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada zamonaviy ta’limning mohiyatini ochib berish, pedagog faoliyatini keng qamrovli yoritish, bo’lajak o’qituvchilarda kasbiy mahorat va darsga ijodiy yondashib, unda o’qitishning yangi shakl va usullarini qo’llash haqida so'z yuritiladi.