(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
АННОТАЦИЯ: Mazkur maqolada tilshunoslarning tilni milliy xarakter, urf-odat, qadriyat va an’analar bilan bog‘liq jihatlari haqida ayrim fikrlar bildirilgan va tahlil etilgan, ularni mulohazalari “Qarindoshlik” munosabatlari doirasida tadqiq qilinishi o‘rganilgan.