(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Bugungi kunda jahon miqyosida xavfsizka juddayam kata e’tibor qaratilmoqda shu jumladan mamlakatimizda ham bu borda keng ko’lamli silihotlar amalga oshirilmoqda