(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tili darslarida o‘quvchilarning so‘zlashish mahoratini shakllantirishda "Davra suhbati" metodidan foydalanish xususida so‘z boradi.