(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotaсiya: Bul maqalada qaraqalpaq shayırı bolǵan talantlı lirik shayır B.Genjemuratov haqqında sóz etilgen. Onıń ózine tán ózgeshelikleriniń biri erkin qosıq formasında dóretiwshilik etiwi, sonday-aq usı forma járdeminde lirikalıq qaharmannıń oy-tolǵanısların, ishki sezimlerin, debdiwlerin sheber bere alıwı haqqında aytlıǵan.