(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda ko'krak bezi saratonini davolashda qo'llanilayotgan zamonaviy innovatsion usullar haqida batafsil ma'lumot berilgan. Innovatsion usullar immunoterapiya, maqsadli terapiya, gen terapiyasi, katta ma'lumotlar tahlili, hamda biomarkerlar kabi turli texnologiyalarni o'z ichiga oladi. Ushbu usullar saratonni erta bosqichlarda aniqlash, individual davolash rejalarini yaratish va nojo'ya ta'sirlarni kamaytirish imkonini beradi. Har bir usulning afzalliklari va qo'llanish sohasi yoritilgan.