(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA Jek Keruakning she’riy uslubini o‘rganish, uning madaniy va lingvistik jihatlariga e’tibor qaratgandek ko‘rinadi. Maqolada Kerouakning tildan foydalanishi, uning madaniy landshaftlar tasviri va she'riyatida mavjud bo'lgan tematikelementlar haqida o'rganilgan. Shuningdek, Kerouakning ishi o'z davrining madaniy va lingvistik kontekstlarini qanday aks ettirganligi, shuningdek, keyingi adabiy harakatlarga ta'siri muhokama qilinadi