(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Har bir fan boshqa fanlar bilan o‘zaro aloqador bo‘ladi. Bu maqolada Ingliz tili va boshqa fanlarni oʻzoro integratsiyasi va ingliz tili biz uchun nima uchun kerakligi yoritiladi.