(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Faylasuflar faqat falsafa bilangina haqiqatni topish, yaqin va saodatga erishish mumkin deyishadi. Imom Gʻazzoliy esa aynan oʻsha narsalarni qidirgan zotlardan biridir. Ushbu maqolada Imom Gʻazzoliy falsafaga aʼloqodorligi tadqiq etiladi.