(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Maqolada maktab o’quvchilari kasb-hunar tanlashlarida psixologik yondashish. O’quvchilarning kelajakda to’g’ri yo’l tanlashlari uchun to’g’ri yondashish metodikasi bayon etiladi.