(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Agressiv hulq- atvor deganda shahsning buzg'unchilikka intilishi bilan harakterlanuvchi hususiyat bo’lib asosan subyektlararo munosabatlar sohasida namoyon boladi.