(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab psixologi faoliyatiga doir ayrim mulohazalar, kasb faoliyatiga to`sqinlik qiluvchi omillar hamda uni bartaraf etish yo`llari muhokama etilgan hamda takliflar kiritilgan.