(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada stativlikning ifodalovchi elementlarning leksiksemantik gurhlari aniqlandi. Asosan stativlikni ifodalovchi elementlarning fe’llar orqali ifodalanishi tahlil qilingan.