(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalarning shaxsiyati va xulq atvori rivojlanishidagi muammolar haqida fikir yritilgan. Ushbu muammolarni bartaraf etish usullari bayon etilgan.