(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada PISA xalqaro tadqiqoti ta’lim tizimi uchun muhim ahamiyat kasb etayotgani va shu orqali o’tkazilayotgan tadqiqotlarning samarasi haqida fikrlar bildirilgan. Tabiiy fanlar bo’yicha savodxonlik yo’nalishidan o’rin olgan kontekstlar va kognitiv darajalar kabi tushunchalar yoritib o’tilgan