(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim va o’qitish mazmuni, ularning mohiyati, prinsiplari haqida ma’lumotlar berilgan