(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada moduli yetarlicha kata bo‘lgan taqqoslamalarni yechishda Eyler teoremasidan foydalanishning afzalligi misollar yordamida yoritib berilgan.